Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Лікування геморою за 20 хвилин – тепер реально!

На жаль, з року в рік статистика з такого делікатного захворювання, як геморой, стає все більш невтішною. Приблизно кожен десятий мешканець нашої країни стикається з неприємними симптомами цієї патології, яка відчутно погіршує якість життя, якщо не проводиться лікування. Геморой з однаковою частотою виникає у представників обох статей, і причин появи захворювання може бути кілька: нездоровий спосіб життя, нестача чи надлишок фізичної активності, переохолодження, порушення стільця, пологи.

Фахівці Медичного центру «Оксфорд Медікал Луцьк» мають солідний досвід у лікуванні геморою та допоможуть позбутися тріщин заднього проходу, геморою та інших захворювань прямої кишки. Найбільш численна група людей, що звертаються в наш медичний центр, – це пацієнти після 40 років, які скаржаться на свербіж, печіння, болі, запори. Перераховані симптоми сигналізують про наявність геморою. Шанси на рецидив захворювання, лікування якого проведене в Медичному центрі «Оксфорд Медікал», мінімальні. Лікарі впевнені: що раніше пацієнт звернувся по допомогу, то простіше лікування, безболісне, вищі шанси на повне одужання.

 Про лікування геморою розповідає лікар-проктолог Медичного центру «Оксфорд Медікал Луцьк» Дмитро Іванович Алексєєв:

– Існує поширена думка, згідно з якою вилікувати геморой допоможе тільки хірургічне втручання, після чого йде тривалий реабілітаційний період. Але зараз успішно практикують інші методики, які проводяться в амбулаторних умовах, з використанням інноваційного обладнання. У їх числі лігування латексними кільцями: основа гемороїдального вузла перетягується спеціальним латексним кільцем, унаслідок чого кровообіг в патологічному новоутворенні припиняється. Час проведення такої безболісної процедури, яка здійснюється в амбулаторії, не більше двох хвилин, знеболювання не потрібне.

Більшість сучасних методів лікування здійснюється в амбулаторних умовах, без використання наркозу, а їх середня тривалість – максимум 20 хвилин. При неухильному дотриманні рекомендацій лікаря ймовірність рецидиву геморою зведена до мінімуму.

Записатися на прийом до лікаря-проктолога в Медичний центр «Оксфорд Медікал Луцьк» можна в будь-якій зручній для вас формі:

Через сайт, за телефонами, особисто в медичному центрі.

Обирайте, що вам найбільше підходить.

Адреса: м. Луцьк, вул. Є.Сверстюка, 1.

Тел. (0332) 2 000 22.  


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up

Записатися на прийом

Якщо ви не знайшли потрібну інформацію - зв’яжіться з нами зручним для вас способом